Marktplaats het grootste handelsplatform van Nederland en ook van auto’s heeft zijn eigen karakter. Het bieden, loven en het aanbieden van je waar doe je op de Marktplaats wijze. Veel autoverkopers in autobedrijven, en dealerbedrijven worstelen hiermee. Immers ze willen allemaal graag auto’s verkopen, maar die Marktplaats bieding is anders dan die aanvraag via de eigen website.

De online automotive beter maken!

Paul de Vries, oprichter van onder andere Nieuweautokopen.nl en de #DCDW, is met meer dan 20 jaar ervaring inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit in de online automotive.


Als key-automotive spokesperson en ambassadeur van Marktplaats.nl, 2dehands.be en als oprichter van #DCDW heeft Paul een missie: de online automotive beter maken.

Paul de Vries

Direct beginnen om succesvol te zijn?

€95

Succesvol zijn op Marktplaats!

Op welke wijze kun je meer verkopen op het platform van Marktplaats?

Marktplaats, het grootste autoplatform van Nederland, heeft zijn eigen spelregels. Veel autoverkopers bij autobedrijven en dealerbedrijven hebben moeite met die regels.


Ze willen graag verkopen, maar de Marktplaats-bieding is echt anders dan het voorstel dat via de eigen website binnenkomt. Het bieden, het loven en ook het aanbieden van je auto's op Marktplaats vragen dus om een specifieke Marktplaats-aanpak.


De cursus 'Hoe succesvol te worden met online leads en op Marktplaats', bestaat uit 40 video’s en helpt je om beter te worden. Ook op Marktplaats. Bestellen kan direct!

Messaging Platform van Marktplaats


Op welke wijze ga je om met de leads van Marktplaats via het Messaging platform. Het is namelijk geen email conversaties..

Een persoonlijke homepage?


Op welke wijze bedient Marktplaats haar bezoekers? Elke bezoeker krijgt zijn eigen homepage. Hoe krijg je dus meer leads via Marktplaats?

Het telefoontje via Marktplaats


Iemand die belt via Marktplaats heeft vaak maar een vraag! Is de auto nog beschikbaar? Op welke wijze ga je hiermee om?