SpinCar 360º online showroom

Jouw showroom is 24/7 geopend. Met een 360º presentatie van SpinCar bedien jij jouw websitebezoekers zoals zij dat willen. Consumenten zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. 360º Voertuig presentatie biedt die volledigheid en is transparant, reken op meer leads!

SpinCar vereenvoudigt jouw fotoproces en in minder dan 5 minuten maak je een exterieur 360º opname, foto's en een interieur panorama opname.

Even voorstellen: Ruud Prins


Ruud begint zijn carrière als medewerker bij Autodata Nederland. In 1999 richt hij samen met anderen de website AutoOnline.nl op. Een paar jaar daarna neemt Scout24 Group een meerderheidsbelang in AutoOnline.

Na ruim 10 jaar AutoScout24 start Ruud met StudioRuud en introduceert hij succesvol CitNOW Automotive Video in de (nogal conservatieve) autobranche. Inmiddels is CitNOW Video een wereldwijde speler.

Eind 2015 verkoopt Ruud de Benelux-rechten voor CitNOW en CitNOW Video Benelux b.v. wordt opgericht. De smaak van vernieuwing heeft Ruud te pakken. Hij introduceert Carboso; een nieuw innovatief concept in de automotive. Hiermee biedt hij autobedrijven o.a. de mogelijkheid om voertuigen in 360º online te presenteren, zonder investeringen.